NIEUWS

IeTee Solutions

Microsoft integreert nieuwe functies 

Microsoft heeft officieel aangekondigd dat ze een nieuwe functionaliteit van Microsoft Defender for Office 365 gaan aanbieden voor alle gebruikers. Microsoft levert met Office 365 Enterprise al een soortgelijke functie die controleert of links en bestanden die u opent wel veilig zijn en of uw mailbox niet bruist van phishing-activiteiten. 

Ook worden spam, vervalsing en bulk-mails gedetecteerd en worden bepaalde bestanden en URL’s geblokkeerd bij verdachte incidenten. Deze veiligheidsfunctie wordt dus voor alle gebruikers toegankelijk. 

Microsoft adviseert deze functionaliteit uitermate goed in te stellen. Het beschermt u immers tegen vervuiling van uw mailbox. Het instellen van Defender-antivirussoftware heeft impact op de gebruikers. Wij helpen u daarom graag bij de configuratie ervan. Indien een gebruiker een e-mail krijgt van een externe partij met daarin een bijlage, wordt de bijlage pas vrijgegeven als deze is gescand. Tijdens het scannen is de bijlage niet te openen. 

Wat betekent dit voor u? 

Uiteraard kunt u als klant kosteloos gebruik maken van deze nieuwe functionaliteit binnen Office 365. Hierdoor bent u beter beschermd tegen ransomware, malware en virussen. Echter worden deze extra veiligheidsonderdelen niet automatisch ingeschakeld. Dit dient de eigenaar of beheerder zelf te doen. Onze servericedesk medewerkers kunnen deze onderdelen voor u configureren en instellen. Daarnaast zullen zij de gebruiker d.m.v. een handleiding uitleggen hoe het nieuwe product gebruikt moet worden. Wilt u meer weten of hier gebruik van maken? Laat het ons dan weten. 

U kunt ons bereiken op de volgende wijzen: 

Bekijk andere artikelen…