NIEUWS

IeTee Solutions

Online back-up servers, Azure, back-up controle en restore test

Bedrijven worden vandaag de dag steeds meer gewaardeerd op basis van de data die zij bezitten. Dit biedt grote kansen, maar zorgt ook voor toenemende risico’s. Met de toenemende populariteit van het ‘werken in de cloud’ is het maken van een online back-up dan ook een logisch gevolg. Data van servers, Azure, werkstations of mail wordt steeds vaker – al dan niet geautomatiseerd – ‘ergens’ opgeslagen. Maar wordt er überhaupt wel een back-up gemaakt en worden die back-ups wel gecontroleerd?

 Kunt u – als het onverhoopt zover zou komen – voor honderd procent rekenen op het snel en vooral correct herstellen van uw gevoelige gegevens? IeTee Guard Solutions biedt uitkomst. Voor een vast, laag bedrag per maand worden back-ups gemaakt van onder andere servers en cloudoplossingen zoals Azure. Want Azure mag dan wel een online cloudoplossing heten, van al uw data wordt niet automatisch een back-up gemaakt, laat staan dat er op integriteit wordt gecontroleerd… 

 Nog meer zekerheid: de restore test

Tegen een vast tarief per test zorgen wij niet alleen voor de juiste online back-up van uw gegevens, maar controleren wij ook of de data op servers en/of werkplekken ook net zo snel weer teruggezet kan worden. Met andere woorden: is de back-up wel gelukt? Voelt goed toch? Uit elke test volgt een uitgebreide rapportage, die kan dienen ter bewijsvoering voor bijvoorbeeld uw accountant.

Onze diensten met betrekking tot online back-up zijn overigens volledig compliant. Dat wil zeggen: wij voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en conformeren ons aan de Meldplicht Datalekken / Wet Bescherming Persoonsgegevens (AVG/GDPR). Ook dat zorgt voor rust in uw onderneming.

Wilt u meer weten over onze slimme online back-up mogelijkheden? Klik dan hier. Of wilt u geadviseerd worden over een restore test? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Bekijk andere artikelen…