NIEUWS

IeTee Solutions

Steun TopOp Kids in het IeTee Cafe

Via Social Media hebben wij er al stilletjes ruchtbaarheid aan gegeven: door de gezonde en voorspoedige groei van onze onderneming zijn wij in Oosterhout uit ons jasje gegroeid. De vierde etage aan Lage Mosten 1-11 in Breda biedt alle ruimte om ons bedrijf en onze klantenkring verder uit te bouwen. Vandaag kunnen wij u met trots vertellen: wij zijn verhuisd! Vanzelfsprekend bent u ook in ons nieuwe pand van harte welkom. Graag maken wij u attent op een ludieke actie ter gelegenheid van deze verhuizing waarin u een belangrijke rol kunt gaan spelen!
Ons nieuwe kantoor is voorzien van een heus IeTee-Café waar relaties en collega’s in alle rust kunnen bijpraten. Wij verzorgen de consumpties in ons IeTee Café en het bedrag van deze consumpties op de menukaart sparen wij nog eens op en doneren deze bedragen aan een goed doel: TopOp Kids!

TopOp Kids zet zich in voor het welzijn van kinderen in de meest ruime zin van het woord binnen de regio Breda. Jaarlijks worden een aantal doelen specifiek gericht op het kind op de kalender gezet. Om dit te realiseren verzorgt de stichting leuke acties om geld op te halen. De gestelde doelen worden aan het begin van ieder kalenderjaar bekend gemaakt op de website van Topop Kids. De stichting is aangewezen als ANBI (algemeen nut beogende instelling) en beschikt over het CBF-keurmerk. U leest er alles over op www.topopkids.nl.

Bekijk andere artikelen…