NIEUWS

IeTee Solutions

Verhuizing

Vanaf de zolderkamer van Bob, verhuisden we naar het Minervum in Breda. Een heel klein pandje, van waaruit onze helpdesk & remote managementactiviteiten konden worden uitgevoerd. Ook de ondersteunende verkoopactiviteiten werden van daaruit grotendeels verricht. Maar er was lang niet genoeg plek om iedereen een werkplek te geven, ondanks dat we eigenlijk nog maar heel klein waren.

En dus verhuisden we na een paar jaar naar de andere kant van Breda, naar de Paardeweide. Daar werden we steeds meer een “echt bedrijf”. Onze technische collega’s waren altijd al goed opgeleid en er werd altijd gezorgd dat zij hun werk prima konden uitvoeren. Maar op kantoor was het best aanpoten, met een heel klein team als “overhead”, die met veel enthousiasme en energie de zogenaamde ballen in de lucht hield. Maar op de Paardeweide kwam er ruimte voor uitbreiding. Uitbreiding van ons salesteam, de financiële administratie, de planning etc.

Maar ook aan de Paardeweide groeiden we “uit ons jasje”. En zo verhuisden we naar ons huidige pand, aan de Everdenberg in Oosterhout. Daar hebben we, zeker na de recente interne verhuizing, de ruimte om alles nog professioneler aan te pakken, met ons goed uitgeruste IeTee Beheer Centrum, onze Servicedesk, de ruimte om onze gasten te ontvangen voor sessie over onderwerpen zoals Security, de nieuwe AVG-wetgeving, Sharepoint en Office 365 etc.

En het mooie is, dat al die veranderingen nog regelmatig het onderwerp van gesprek zijn, onder de collega’s die al al die jaren onderdeel zijn van het team van IeTee. Fijn om zo’n hechte club te zijn, waar veel collega’s al heel lang werken. De bijzondere sfeer binnen ons bedrijf, zorgt er ook voor dat nieuwe collega’s terecht komen in een “warm bad” en zich al snel thuis voelen.

Bekijk andere artikelen…