NIEUWS

IeTee Solutions

Wachtwoordmanager

Hoe veilig gaat u met uw wachtwoorden om? Internetcriminelen kunnen wachtwoorden van 8 willekeurige kleine letters soms al binnen een paar minuten kraken. Het is dus belangrijk om een veilig wachtwoord te kiezen én deze regelmatig te veranderen.

Wist u dat het vandaag ‘Verander je Wachtwoorden Dag’ is? Als u heel veel wachtwoorden heeft, dan is het moeilijk om deze allemaal te onthouden. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor. U kunt gebruik maken van onze wachtwoordmanager. Dit is een digitale ‘kluis’ waarin u al uw wachtwoorden en gebruikersnamen kunt opslaan. U hoeft dan alleen het wachtwoord van de wachtwoordmanager te onthouden.

Daarnaast biedt het nog andere voordelen. De nieuwe software zal uw gegevens zelf invullen. Dus bij een bezoek aan een website vult de wachtwoordmanager automatisch uw gebruikersnaam en beveiligde wachtwoord in.

Wanneer is mijn wachtwoord dan écht veilig?

Het is soms moeilijk om zelf een complex wachtwoord te verzinnen. Bij het gebruik van de wachtwoordmanager is het ook mogelijk om complexe, veilige wachtwoorden te genereren, waardoor u niet zomaar gehackt kunt worden.  

Op basis van een licentie bieden wij een wachtwoordmanager aan waarin u veilig en eenvoudig al uw wachtwoorden kunt opslaan. Wilt u meer weten? Neem gerust contact op via info@ietee.nl, bel 0162-484940 of kijk op https://ictbeveiligendoejezo.nl/wachtwoordmanager/

Bekijk andere artikelen…