NIEUWS

IeTee Solutions

Servicedeskondersteuning

Kent u IeTee Guard Solutions al? Wij beschikken over een team met gecertificeerde systeembeheerders en servicedeskmedewerkers die ervoor zorgen dat uw ICT-omgeving altijd en overal probleemloos blijft functioneren. Onze IeTee-specialisten hebben de kennis en ervaring, om moeiteloos in te springen op uw ICT-omgeving.

Kies de abonnementsvorm die bij u past.

Met een servicedesk-abonnement voor ondersteuning op afstand zorgen wij ervoor dat alle vragen en problemen die gerelateerd zijn aan ICT zo snel mogelijk worden opgelost en afgehandeld. Onze service werkt snel en professioneel: Als ondersteuning voor uw eigen medewerkers, als kennisbank bij ad-hoc problemen of als klankbord bij het maken van de juiste keuzes. Superhandig als u net even wat aanvullende expertise nodig heeft of tegen een probleem aanloopt waar directe actie vereist is. Uw medewerkers kunnen te allen tijde gebruik maken van de servicedesk en u heeft inzicht in de incidenten. Tevens heeft u regelmatig contact met de servicedesk coördinator.

Of..

Wij bieden naast het servicedesk-abonnement drie verschillende beheerpakketten aan die geheel op maat kunnen worden afgestemd op uw specifieke wensen. Voor meer informatie over deze beheerpakketten, klik hier (link naar: www.ictbeherendoejezo.nl). Met andere woorden: Met IeTee Guard Solutions staat u er nooit alleen voor.

Een samenwerking waar je op kunt bouwen.

Uw problemen of storingen worden op afstand opgelost en indien noodzakelijk komen wij ook bij u op locatie het probleem oplossen. Wij investeren continu in de kennis van onze medewerkers, waardoor wij ieder ICT-vraagstuk kunnen oplossen. Op onze servicedesk kunt u rekenen, altijd.

Geen brug te ver, geen vraag te gek.

Door continu en uitgebreid preventief onderhoud te combineren met real-time bewaking uit onze mail over Remote Network Management garanderen we de betrouwbaarheid en stabiliteit van uw ICT-omgeving. Eventuele storingen worden opgelost voordat u het probleem opmerkt. Een oplossing zo effectief, dat u vrijwel onmiddellijk resultaat ziet.

Onze maatwerk-dienstverlening verdient zichzelf altijd terug!

Bekijk andere artikelen…