NIEUWS

IeTee Solutions

Waarom koos Jurick voor IeTee Solutions?

Onlangs hebben we Jurick mogen verwelkomen, een energieke toevoeging aan ons team. Als lid van ons team geeft Jurick een uniek inzicht in zijn ervaringen bij IeTee, wat ons heeft geholpen om te begrijpen waarom hij voor IeTee Solutions heeft gekozen en hoe hij zijn start bij ons heeft ervaren.

De weg naar IeTee

Via LinkedIn kruisten onze paden elkaar, en vanaf dat moment ging het snel. Jurick nam de tijd om ons bedrijf te onderzoeken en sprak zelfs met een vriend die al bij ons heeft gewerkt. De positieve feedback die hij ontving, zorgde ervoor dat hij zich snel bij ons aansloot.

Een Vlotte Start

Jurick’s eerste werkdag verliep soepel, vanaf het moment dat hij onze deuren binnenstapte. Hij waardeerde het dat de ontvangst, het tekenen van zijn contract en zelfs het afsluiten van de dag met een borrel op kantoor probleemloos verliepen. Daarnaast waardeerde hij dat hij meteen de bedrijfsauto mocht gebruiken. Bij de klant waar hij aan de slag ging, werd hij warm ontvangen en meteen betrokken bij de werkzaamheden.

Een Open Cultuur

De open cultuur bij IeTee was een van de eerste dingen die Jurick opviel. De balans tussen werk en plezier, samen met de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een gezellige borrel, sprak hem enorm aan. Hij voelde zich welkom en gewaardeerd, wat een belangrijke factor was in zijn keuze voor IeTee.

De Juiste Sfeer

Naast flexibiliteit, was het de gezellige sfeer die Jurick aantrok tot IeTee. De oprechte interesse van zijn nieuwe collega’s en de ruimte die er was voor persoonlijke gesprekken, gaven hem het gevoel dat hij hier thuishoorde.

Leerzame Werkzaamheden

Jurick beschrijft zijn werkzaamheden als divers en leerzaam. Van het helpen van klanten tot het opzetten van SharePoint-omgevingen, hij werd snel ondergedompeld in nieuwe uitdagingen. De goede begeleiding die hij ontving, zorgde ervoor dat hij zich snel kon aanpassen.

Toekomstperspectieven

Ondanks zijn start bij IeTee, ziet Jurick nu al mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf. Hij hoopt uiteindelijk meer verantwoordelijkheden op zich te nemen en zijn expertise verder uit te breiden, wellicht in de richting van applicatiebeheer, security specialist of projectmanagement.

Samenwerking en Klantrelaties

Zowel de samenwerking met collega’s als met klanten verliep vlekkeloos voor Jurick. Hij voelde zich goed begeleid door zijn collega’s en werd door klanten direct als onderdeel van het team beschouwd.

Een Warme Aanbeveling

Na slechts enkele weken bij IeTee, beschrijft Jurick ons bedrijf als gezellig, leerzaam, flexibel en meedenkend. Hij heeft zelfs al vrienden en familie aangeraden om bij ons te komen werken.

Bij IeTee Solutions streven we ernaar om niet alleen een werkplek te bieden, maar een gemeenschap waarin mensen groeien en plezier hebben in de werkzaamheden. Jurick’s verhaal is slechts een voorbeeld van hoe we onze belofte waarmaken om een geweldige plek te zijn om te werken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om lid te worden van ons team? Bekijk dan onze vacatures, of nog beter, neem direct contact met ons op via 088-0231342. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Bekijk andere artikelen…