NIEUWS

IeTee Solutions

Is uw ICT-omgeving rood of groen gekleurd?

De wereld waarin wij leven wordt steeds vaker aangestuurd via digitale systemen, waarvan we vaak niet weten hoe goed deze beveiligd zijn. Met regelmaat vernemen we dat bedrijven slachtoffer zijn van cybercriminaliteit. De gevolgen zijn vaak niet meer te overzien en nog lang voelbaar binnen een bedrijf.

In Rotterdam had een slecht beveiligd online systeem onlangs vooral kleurrijke gevolgen. Het besturingssysteem waarmee de verlichting van de welbekende Erasmusbrug kon worden veranderd was gehackt*. Daardoor kon een cybercrimineel het standaard witte licht veranderen in zo’n beetje alle kleuren van de regenboog. Deze cyberaanval had gelukkig geen grote schadelijke gevolgen, maar ICT-dreigingen kunnen en enorme impact hebben op bedrijven.

Veiligheid volgens IeTee Solutions

Wilt u dat er met een frisse blik kritisch naar de inrichting en beveiliging van uw ICT-omgeving gekeken wordt? Wellicht heeft u behoefte aan een analyse van de beveiliging in uw netwerk? Dan is het een goed idee om een security audit door IeTee Solutions te laten uitvoeren. Tevens bieden wij de mogelijkheid om middels een phishingtest inzicht te geven in het bewustzijnsniveau van collega’s op het gebied van phishing.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ICT-beveiliging?  Bel of mail geheel vrijblijvend met onze security specialisten en laat u adviseren.

T: 0162- 484940
M: info@ietee.nl

*Bron: RTL Nieuws

Bekijk andere artikelen…